Смертельна аварія на Житомирщині: загинуло четверо юнаків, троє жінок отримали травми

7.09.2019, 14:49
40851

На Житомирщині на трасі “Київ-Чоп” під час аварії загинули четверо юнаків, ще троє жінок отримали травми.

Читайте також: ДТП на Львівщині: травмовано 12 дітей

Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Житомирській області, передає УНІАН.

Трагедія сталася  6 вересня, близько 20.30, на 108 км автодороги “Київ-Чоп”, поблизу повороту на с. Теснівку Коростишівського району. Дорожньо-транспортна пригода  сталася за участі ВАЗа та Opel Insignia. В результаті аварії загинуло четверо молодих чоловіків та травмовано трьох жінок. Попередньо, водій ВАЗу, виконуючи маневр розвороту, не надав перевагу у русі автомобілю “Opel Insignia”,  який їхав до Житомира, внаслідок чого сталося зіткнення. У результаті на місці пригоди від отриманих травм загинули 26-річний водій та три пасажири ВАЗа – 2000, 2001 та 2004 років народження. Усі вони – жителі села Горіхового Коростишівського району Житомирщини.

За кермом іншого легковика перебувала 33-річна жителька Миколаївської області. Її та двох пасажирок, 1981 року народження, доставили до Коростишівської районної лікарні, попередньо, із забоями.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Коростишівського відділу. Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com