Смертельна ДТП на автошляху Запорізької області: четверо осіб загинули

8.09.2019, 13:51
40962

У Запорізькій області вночі,8 вересня, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої чевтеро людей загинули та ще четверо, з тілесними ушкодженнями, госпіталізовані до лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

 Читайте також: ДТП на Львівщині: травмовано 12 дітей

За даними правоохоронців, у Мелітопольському районі на автошляху “Харків −Сімферополь” водій автомобілю Fiat Doblo виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2104, що рухався на зустріч.  Зазначається, що в результаті зіткнення транспортних засобів на місці загинули водій та двоє пасажирів ВАЗ-2104. Пізніше в лікарні від отриманих травм помер водій Fiat Doblo, військовослужбовець 1984 року народження.

Крім того, в ДТП постраждали ще чотири пасажири ВАЗ, серед них двоє дітей 2010 та 2011 років народження. Крім того, серед жертв та постраждалих троє громадян Туреччини.

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, – повідомили в поліції.

Поліція також звернулася до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102. 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com