Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (ВІДЕО)

26.09.2021, 11:37
101788

30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі

У селі Ліґота-Мала поблизу польського міста Олесніца автомобіль з українцями потрапив у ДТП. Внаслідок смертельної аварії загинув громадянин України віком приблизно 30 років. За інформацією місцевої поліції, водій втратив контроль над автомобілем марки Renault Scenic, який з’їхав з дороги і перевернувся, повідомляє “Укрінформ” з посиланням на Naszemiasto.pl.

За попередніми даними, українець бути непристебнутий пасками безпеки, або їхав занадто швидко. Окрім померлого чоловіка, в автомобілі перебували ще дві особи, також громадяни України. Однак вони не отримали значних травм.

Читайте також: В Угорщині сталася смертельна ДТП з мікроавтобусом: серед загиблих – українці

Наразі ж польські правоохоронці перевіряють інформацію, чи загиблий був водієм авто. Це мають встановити експерти після дослідження генетичного матеріалу.

Нагадаємо, наприкінці липня цього року, у Польщі мікроавтобус з українцями в салоні потрапив у ДТП. Внаслідок ДТП постраждали семеро українців, один з яких згодом загинув. В аварію потрапили працівники, які їхали на роботу в Польщу.

ДТП сталася за участю мікроавтобуса Volkswagen Transporter та легкового автомобіля Nissan поблизу міста Радомсько, Лодзьке воєводство. Внаслідок зіткнення постраждали 7 громадян України, яких доправили до лікарень у Лодзі, Радомсько, Пьотркув-Трибунальські та Ченстохові.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com