Смертельна ДТП в Росії: загинуло восьмеро громадян України

13.02.2020, 09:30
63005

В Псковській області РФ на трасі восьмеро людей загинули під час зіткнення мікроавтобуса з українськими номерами та вантажівки

Читайте також: Страшна аварія на Одещині: зіткнулися легковики, вантажівки та пасажирський автобус, є загиблі (відео)

Про це 13 лютого повідомляє ТАСС, пише ТСН.

Зазначається що аварія сталася на трасі Санкт-Петербург – Невель. Mercedes з українцями влетів під фуру Volvo.

“Мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу, врізався у ванатажівку. Мікроавтобус з українськими номерами і зареєстрований в Україні, вісім осіб загинули, в мікроавтобусі один тільки вижив. Імовірно, загиблі – громадяни України, автобус рухався в бік Києва. На місці працює слідча група”, – цитує агентство очільницю Пустошкинського району, де сталася ДТП, Світлану Василькову.

Згодом стало відомо, що окрім загиблих, постраждали двоє. Громадянин України та білорус перебувають в стані середньої тяжкості, їхнім життям нічого не загрожує.

Нагадаємо, 8 лютого, на 694 км автодороги М-4 Дон у Верхньомамонському районі Воронезької області Росії мікроавтобус Mercedes-Benz Vito з українськими заробітчанами виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з вантажівкою МАN з Ростовської області.

Унаслідок зіткнення загинув 37-річний водій мікроавтобуса та двоє пасажирів – 31-річна жінка та 37-річний чоловік. Ще п’ятеро пасажирів – чоловіки віком від 27 до 39 років – із травмами різних ступенів доставили до Павлівської райлікарні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com