Смертельний наїзд п’яного поліцейського на пішоходів на переході у Броварах (відео)

17.02.2020, 12:30
63538

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Києві затримали одного з керівників взводу полку поліції особливого призначення ГУ Нацполіції у Київській області, який збив у Броварах на пішохідному переході людей.

Читайте також: ДТП на Волині: авто злетіло в кювет і врізалось в дерево – загинув водій

Про це повідомили у пресслужбі ДБР, оприлюднивши відео ДТП.

“16 лютого 2020 року приблизно о 19.00 у місті Бровари Київської області поліцейський, керуючи автомобілем Nissan, скоїв наїзд на двох пішоходів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. В результаті аварії один з пішоходів загинув на місці події, а інший отримав численні травми”, – йдеться у повідомленні.

Також було встановлено, що працівник поліції перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади. Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років.

Нагадаємо, увечері неділі, 16 лютого, в Броварах на Київщині п’яний працівник поліції, перебуваючи поза службою, їхав на своєму автомобілі Nissan і збив двох людей, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com