Смешко судиться з екс-головою СБУ Валентином Наливайченком у справі про отруєння Ющенка

13.06.2019, 20:14
29074

Голова всеукраїнської громадської організації ″Сила і честь″ Ігор Смешко позивається до екс-голови СБУ Валентина Наливайченка про захист честі, гідності та ділової репутації. Про це повідомили на сторінці партії ″Сила і честь″ у Facebook.

Читайте також: Смешко представив свою партію

″У своїй заяві Ігор Смешко просить суд визнати недостовірною інформацію, яку Наливайченко озвучив в ефірі одного з українських телеканалів, а також зобов’язати відповідача виступити із спростуванням″, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що у березні 2019 року Наливайченко заявив в одному з ток-шоу, що Ігор Смешко причетний до отруєння кандидата в президенти.

″Як доказ неправдивості цієї заяви, юристи Ігоря Смешка наводять у позові листи Генеральної прокуратури та Головного слідчого управління СБУ, в яких говориться, що Ігор Смешко ніколи не був і не є стороною у кримінальному провадженні про отруєння Віктора Ющенка у 2004 році, і підозра у вчиненні того злочину Ігорю Смешку ніколи не пред’являлася″, – наголошується в повідомленні.

Зазначається, що у позовній заяві лідер партії ″Сила і Честь″ як відшкодування моральної шкоди вимагає від Наливайченка символічну грошову компенсацію – сума позову становить 1 гривню.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com