Смешко відмовився підтримувати Порошенка у другому турі та іде в Раду з власною партією

3.04.2019, 18:31
19336

Екс-кандидат у президенти і екс-голова СБУ Ігор Смешко заявив, що не підтримає кандидатуру Порошенка у другому турі та іде на парламентські вибори разом з власною партією “Сила і честь”. Про це новоспечений політик написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Елітні авто, банківські рахунки та земельні ділянки: як живе екс-глава СБУ

Ігор Смешко поділився планами стосовно майбутніх кроків в ролі політика, анонсувавши, що піде на вибори до Ради. Також він повідомив, що не веде переговорів про місця в уряді та не збирається підтримувати Петра Порошенка.

“Діючу політичну владу в особі Петра Порошенка ми не підтримували і не збираємося підтримувати і у другому турі виборів президента. Вважаємо, що Петро Порошенко, який не виправдав надії мільйонів українців і зганьбив ідеали Майдану, має піти в історію. На жаль, не героєм”, – пише Смешко.

“Жодних посад в уряді не шукав і не шукаю, ніяких перемовин на ці теми ні з ким не веду”, – наголошує політик та зазначає, що піде на вибори до парламенту.

“Майже один мільйон двісті тисяч виборців (понад 6% загального числа голосів), які проголосували за нашу програму, – це реальна основа для першої політичної партії, заснованої на ідеології консервативної демократії, яка неодмінно увійде у Верховну Раду на наступних парламентських виборах”, – підсумував він.

Нагадаємо, що Ігор Смешко обігнав у президентському рейтингу Олега Ляшка. За нього проголосували 1 мільйон 141 тисяча 290 осіб, що в результаті становить 6,04% виборців.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com