Сьогодні, 2 листопада, світ відзначає Міжнародний день припинення безкарності за злочини проти журналістів

2.11.2019, 17:45
50155

2 листопада у світі відзначають Міжнародний день припинення безкарності за злочини проти журналістів.

Напередодні Міжнародна федерація журналістів закликала до боротьби з безкарністю за злочини проти журналістів в Україні та відзначила, що жодне вбивство журналіста в Україні не розслідуване в повному обсязі.

Читайте також: Вирвала телефон та подряпала: Тетяна Чорновол накинулася на журналіста

Партія “Слуга народу” пообіцяла зробити “все можливе, аби журналісти, які живуть і працюють в Україні, почували себе в безпеці та дійсно були четвертою владою, що допомагає робити країну кращою”.

“Опозиційна платформа – За життя” нагадала про вбивство українських журналістів Олеся Бузини й Павла Шеремета й закликала “припинити цькування незалежних видань і телеканалів і почати боротьбу зі злочинцями”.

Інші парламентські фракції наразі не виступали зі зверненнями з нагоди Міжнародного дня припинення безкарності за злочини проти журналістів.

Посольство США в Україні закликало “до справедливості стосовно сімей Георгія Гонгадзе, Павла Шеремета та інших журналістів, які трагічно втратили життя, сміливо шукаючи правди”.

У дипломатичному представництві Сполучених Штатів також закликали Росію та підтримуваних нею бойовиків негайно звільнити українських журналістів, несправедливо затриманих за роботу на сході України та у Криму. На Донбасі в полоні бойовиків перебувають автори Радіо Свобода Станіслав Асєєв та Олег Галазюк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com