Сьогодні над Україною зійде Супермісяць

9.03.2020, 14:47
65925

9 березня над Україною зійде повний Місяць, до того ж це буде не простий Місяць, а Супермісяць. Така цікаве явище чекає на українців кілька разів протягом 2020 року. Чим же цікава Суперповня, а так ще називають Супермісяць, що варто і чого потрібно уникати цього дня, повідомляє ТСН.

Читайте також: Глобальне потепління: Україна випереджає Європу

Супермісяць – це астрономічне явище, коли Місяць і Земля найбільше зближуються. Коштом цього Місяць стає на кілька відсотків візуально більшим, ніж зазвичай. Цим терміном розпочали користуватися не так давно з 1979 року.

9 березня повня настане о 19:49, проте важливо врахувати, що три дні до, доба самої повні та доба після важливим енергетичним часом, тому так важливо це враховувати при плануванні власної діяльності. Не дивно, що раніше вважалося, що саме у цей час відьми збираються на свої зустрічі.

Додається, що кожний Місяць має певну назву холодний, вовчий, рожевий і навіть черв’яка. Це пов’язано з різноманітними сільськогосподарськими календарями різних народів, приміром, американців і індіанців, які таким чином фіксували зміни природи. Не виключено, що в українців колись повні місяці мали свої назви. Так, от, від повні у певному місяці має залежати і ваша поведінка протягом, як би це дивно не звучало місячного місяця.

Відповідно, повня у березні, яка буде підсилена Супермісяцем носить назви Заячий Місяць, Місяць весняного рівнодення, Місяць переривання сну, Місяць пробудження, Місяць перелому, Місяць початку весни. Всі ці назви факто свідчать про одне і те ж про початок весни та пробудження сил природи. Тому у цей період потрібно замислитися над тим, а що ви прагнете змінити у своєму житті цьогоріч, в тому числі цієї весни.

Це період, коли все росте і розвивається, а тому Місяць може допомогти в реалізації ваших ділових чи творчих планів. Від Супермісяця у березні й до наступної повні у квітні ви має бути сконцентровані на розкритті та використанні вашого прихованого потенціалу.

Вплив Місяця допоможе внести у вашу роботу стабільність. Сила місяця дасть можливість об’єднати інтуїцію і прагматичний підхід, що неодмінно допоможе досягнути ваших цілей. Вважається, що Місяць найсильніший у повню, а в Супермісяць і поготів.

У повні Місяць перебуває на вершині своєї енергії та сили. Ця фаза найбільш підходить для духовних, енергетичних та сексуальних практик. У цей період сконцентруйтеся на ваших бажаннях, які направлені на завершення якоїсь важливої задачі. До того ж це прекрасний час, щоб обговорити зі своїм партнером рух далі.

Читайте також: В Україні активізувались кліщі (ФОТО)

Протягом Супермісяця варто займатися усім, що пов’язано з оновленням, звільненням, самоудосконаленням тощо. Але не варто звинувачувати Супермісяць у всіх смертних гріхах і вважати, що вашими вчинками чи діями інших людей керує саме місяць. Сконцентруйтесь у цей період на собі та власному покращенні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com