Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день сексу

30.11.2021, 23:05
106155

Сьогодні, 30 листопада, відзначають Міжнародний День сексу.

Читайте також: Експерти пояснили, про що не варто говорити з жінкою після сексу

Вперше це свято було внесено до міжнародного календаря свят і пам’ятних дат в 2007 році з подачі ЮНЕСКО. Вважається, що ідея зародилася в Амстердамі, де 30 листопада проводяться численні паради і виступи. Під час таких заходів усіх агітують займатися лише безпечним сексом, а на вулицях усім вручають листівки та презервативи, пише Уніан.

Примітно, що схоже свято існував ще в древніх Греції і Римі, де проводилися урочистості на честь родючості і примноження всієї природи.

Сходіть з коханою людиною на побачення / фото depositphotos.com

Як відсвяткувати День сексу

У цей день заведено присвячувати більшу частину часу сексу і всьому, що з ним пов’язано. Конкретних правил і обмежень немає. Зачинателі свята сформулювали його гасло: “Експериментуйте!”.

Згідно з даними багатьох досліджень, люди, які регулярно займаються сексом, менше хворіють і живуть значно довше, ніж ті, хто не робить цього. Річ у тому, що секс зміцнює здоров’я серцево-судинної системи, імунітет, захищає від депресії, допомагає схуднути і покращує стан шкіри.

Але ми радимо вам провести День сексу зовсім не так, як всі цього очікують. Згадайте про те, чим ви з коханою людиною займалися до того, як справа дійшла до ліжка. Ви можете сходити в кіно або ресторан, посидіти обійнявшись, погуляти або поговорити. Це може бути все що завгодно, але не секс – домовтеся про це заздалегідь.

Головна умова: не забувати про сексуальність. Якщо це вечеря, то додайте більше романтики, приготуйте страви з великою кількістю афродизіаків. І не забувайте про привабливі посмішки, ніжність і пристрасть.

Якщо партнер знаходиться далеко і до ночі занадто довго чекати, зав’яжіть пікантне листування. Можете завести для цього окрему електронну адресу і придумати провокаційний нік. Думки, спогади, фантазії, спроби спокусити – пишіть про все, що вас заводить. У такому листуванні не варто обговорювати проблеми у стосунках – це простір тільки для еротичної гри. Використовуйте віртуальний світ і проявляйте цікавість, створюйте інтригу, змусьте один одного хвилюватися і тріпотіти.

Крім того, день сексу – хороший привід зайнятися самоосвітою і дізнатися більше про те, чим же ми займаємося в спальні. У цій сфері завжди є місце відкриттям. Познайомитися з останніми дослідженнями, почерпнути трохи теорії, дізнатися про те, що думає протилежна стать – цікаво і корисно.

Більшість з нас жваво цікавляться сексом, проте багато хто не знає корисних речей, які можуть зробити нас по-справжньому хорошими коханцями. Присвятіть цей день або вечір тому, щоб їх дізнатися, а потім випробуйте на практиці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com