Соліст OneRepublic зібрався їхати з концертами до Росії та розхвалив росіян

26.06.2023, 20:02
142850

Соліст американського гурту OneRepublic Раян Теддер оскандалився заявою, що після завершення війни поїде з концертами до Росії.

Читайте також: Телеведучий та ресторатор Даніель Салем розлучається

Відповідну заяву музикант зробив у Twitter. Раян заявив, що після завершення війни OneRepublic виступить у Росії. Також музикант переконаний, що в країні-агресорці завжди жили чудові люди.

“Ми сподіваємося, що коли увесь цей хаос вщухне, ми зможемо зіграти концерт для росіян знову – ми були змушені скасувати наші останні кілька концертів минулого року. Люди там завжди були чудовими, політика та війна – це погано”, – написав Раян.

Утім згодом співак видалив свій скандальний допис. Причиною цьому стали цькування у Мережі та пояснення, що Росія напала на Україну, вбиває невинних людей та обстрілює українські міста. Тим часом чимало росіян підтримують вторгнення РФ до незалежної країни.

Тим часом Теддер поскаржився, що у Twitter його захейтили за проросійські висловлювання. Виконавець заявив, що не залежить від чиєїсь думки, та все одно зробить так, як вважає за потрібне.

“Причина, чому я пішов з Twitter багато років тому… Незалежно від вашої думки чи твердження – половина людей ненавидить це, половина любить це. До побачення”, – обурився співак.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com