“Солодкі вибори”: нардепи від БПП підкуповлюють виборців “ROSHENівськими” тортами (відео)

6.03.2019, 15:11
15091

У Києві 4 березня відбувся концерт на честь “свята весни”, після якого, від імені партії чинного президента Петра Порошенка, нардепи БПП роздавали торти Roshen людям. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив киянин Михайло Ковальчук, передає “Страна. юа”.

Читайте також: Порошенко продає “Кузню”, щоб приховати отримані з бюджету 2,5 млрд гривень (відео)

Він виклав ролик, на якому видно, як людям за списками видають торти Roshen. Події розгортаються на вулиці Заслонова, 18 – в палаці культури “Дарниця”. Автор відео зазначає, що роздавати торти варто було б після виборів, а так очевидний прямий підкуп виборців.

При цьому на відео зафіксовано запрошення на цей захід з таким текстом: “Будемо раді бачити вас на концерті з нагоди свята весни 4 березня 2019 року, початок об 11:00. Місто Київ, вулиця Заслонова, будинок 18, Палац культури “Дарниця”. При цьому підписано воно чотирма іменами: Олександр Супруненко, Віталій Павлик, Юлія Ярмоленко, Юрій Сулига.

Олександр Супруненко – депутат Верховної Ради, а Віталій Павлик, Юлія Ярмоленко, Юрій Сулига – депутати Київради від БПП.

Користувачі соцмереж зазначають, що такий підкуп виборців для Порошенка набагато вигідніший інших схем – виплати матдопомоги, монетизації субсидій і т.п. – адже собівартість одного торта на підприємстві – всього близько 40 гривень.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com