Спадкоємець арабського шейха помер від передозування під час оргії у власному пентхаусі – ЗМІ

3.07.2019, 19:53
31701

У Великобританії у віці 39 років помер шейх Халід бін Султан аль-Касімі – син правителя емірату Шарджі в ОАЕ, Султана III бін Мухаммада аль-Касімі. Обставини смерті Халіда поки залишаються нез’ясованими: за даними ″The Sun“, тіло шейха знайшли на підлозі ванної в його пентхаусі, навколо лежали шприци, а на руці був пов’язаний галстук.

Читайте також: В ОАЕ запустили найбільшу в світі сонячну електростанцію

Повідомляється, що поліція виявила в будинку важкі наркотики. Свідки утаерждают, що там пройшла галаслива вечірка, на якій гості зловживали забороненими речовинами і займалися сексом. Старший брат аль-Касімі помер від передозування героїном в 1999 році у віці 24 років, після чого Халід залишився єдиним сином і спадкоємцем Султана.

Читайте також: Шоста дружина прем’єра ОАЕ втекла в Європу з дітьми і 40 мільйонами доларів

Про смерть шейха його батько повідомив в соцмережах, написавши: ″Шейх Халід бін Султан аль-Касімі тепер в руках Господа″. Зараз в еміраті оголошений триденний траур, а високопоставлені особи Дубая і колеги шейха висловили свої співчуття родині загиблого. Халід був успішним дизайнером і засновником бренду Qasimi, колекції якого були представлені на модних Тижнях і продавалися в елітних європейських бутиках. Плаття аль-Касімі надягали на червоні доріжки багато знаменитостей, включаючи Леді Гагу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com