Спалах коронавірусу в гуртожитку столичного КПІ: зафіксовано 52 випадки захворювання

26.07.2020, 15:16
79519

У столичному Інституті спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” зафіксовано спалах захворюваності на коронавірус.

Читайте також: МОЗ внесло зміни до протоколу лікування коронавірусу

Як інформує Укрінформ, про це з посиланням на виконувача обов’язків директора державної установи “Київський міський лабораторний центр МОЗ України” Сергія Чумака повідомляє пресслужба КМДА.

За його словами, в одному з гуртожитків підтверджено 52 випадки захворювання на коронавірус серед курсантів.

“Перші чотири випадки були виявлені з 22 до 24 липня. За вчора у закладі протестували ще 61 курсанта, які були контактними з захворілими. Серед них на сьогодні – 48 позитивних результатів дослідження методом ПЛР”, – уточнив Чумак.

Він зауважив, що загалом у гуртожитку мешкають 152 курсанти.

“У гуртожитку проводяться відповідні заходи з дезінфекції. Усі інші контактні особи під медичним наглядом. Щоб запобігти поширенню інфекції серед курсантів у гуртожитку визначено місця для ізоляції захворілих”, – підкреслив Чумак.

Як повідомлялося, в Україні станом на 26 липня підтверджено 64 849 випадків COVID-19, з них 1605 летальних, 35 807 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 920 нових випадків, в тому числі у Києві – 95.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com