Справедливе завершення цієї війни: Зеленський провів важливу нараду з військовими

16.03.2024, 10:02
155823

Президент України Володимир Зеленський провів сьогодні, 15 березня, декілька важливих нарад. Зокрема, доповів про ситуацію на фронті главком ЗСУ Олександр Сирський, який щойно повернувся з Авдіївського напрямку.

Читайте також: Росіяни жорстоко катують українських військовополонених, – доповідь ООН

Про це глава держави написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Сьогодні були важливі військові наради. По-перше, заслухав доповідь Головкома Олександра Сирського. Вранці він повернувся з Авдіївського напрямку і розповів про ситуацію там, на місці, та на інших ключових ділянках фронту. Узгодили подальші дії”, — наголосив Володимир Зеленський.

Крім того, разом з іншими керівниками різних оперативних управлінь було визначено найуразливіші місця російських окупантів.

“Ті (місця, — ред.), де ми можемо завдати ворогу найбільшої шкоди. І будемо завдавати. Що більше російська держава втрачатиме і що більшою буде ціна її агресії, то ближчим буде справедливе завершення цієї війни.  По-третє, провів нараду з представниками Кабміну, ОПК та інших відомств щодо виробництва високотехнологічних дронів для проведення цих та майбутніх операцій. В Україні є така зброя, але вона повинна ставати далекобійнішою, масовішою та потужнішою. Визначили відповідні завдання та терміни. Жоден російський теракт не повинен залишатися без відповіді”, — підкреслив Володимир Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com