Справу проти Холодницького закрили

29.01.2019, 14:32
9535

Головне слідче управління СБУ закрило справу проти Назара Холодницького, підозрюваного у розголошенні відомостей досудового розслідування.

Читайте також: Гриценка викликали на допит у СБУ

Справу про підозру у розголошені відомостей досудового слідства розслідування проти керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького було закрито, повідомляє Генпрокуратура “Українській правді”.

Провадження за ч.4 ст. 27 (види співучасників), ч. 2 ст. 384 (завідомо неправдиве показання), ч. 1 ст. 387 (Розголошення даних досудового слідства або дізнання) закрили під новий рік – 29 грудня 2018 року.

Причиною цьому, за даними ГПУ, стала “відсутність події кримінального правопорушення” та “відсутність у діянні складу кримінального правопорушення”.

Нагадаємо, що 30 березня генеральний прокурор Юрій Луценко звернувся з проханням до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів звільнити Холодницького через підозру у передаванні інформації підозрюваним у корупції, тиск на свідків, колег та суддів. У висновку, Луценко лише підписав йому догану. Справу називають “акваріумною”, адже “жучки” прослушки у кабінеті чиновника були прикріплені на акваріум.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com