Стало відомо, чому зірвалося призначення міністра екології

4.06.2020, 17:10
74521

Голосування за призначення Романа Абрамовського міністром екології зірвалося через питання до його декларації. Через це частина нардепів фракції “Слуга народу” виступає проти його призначення.

Читайте також: Радою призначено нового віце-прем’єра з питань євроінтеграції

Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна .

Зокрема, у понеділок фракція “Слуги народу” обговорювала призначення чинного заступника міністра енергетики та захисту навколишнього середовища головою новоствореного Мінекології, але ряд нардепів висловився проти.

У підсумку голосування щодо Абрамовського не винесли в сесійну залу, хоча профільний комітет висловив йому свою підтримку.

При цьому, як зазначають джерела у “Слуги народу”, немає завдання найближчим часом заповнити всі вакансії в Кабінеті міністрів.

Зазначимо, згідно з декларацією Абрамовського, у нього та сім’ї у власності дві квартири в Києві, колекція дорогих годинників, ювелірних виробів та елітний автопарк, який складається з Mersedes Benz S500 2010 року, Range Rover 2013 року та BMW X5 2008 року.

Водночас, згідно з декларацією, його сім’я займається бізнесом, пов’язаним з виробництвом і продажем електроенергії, будівництвом та виловом риби.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com