Стало відомо, чому звільнили помічника Путіна

26.01.2020, 15:12
61005

Бурхлива діяльність Владислава Суркова, який залишив посаду помічника глави Росії Володимира Путіна, із дестабілізації ситуації в Україні зупинилася після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського. Про це з посиланням на наближене до чиновника джерело пише “Медуза”.

Читайте також: У Росії відреагували на розведення військ у Золотому

″Із січня 2018-го і донині робота за напрямком майже не велася. А після перемоги Зеленського взагалі все зупинилося″, – розповів співрозмовник, який працював із Сурковим.

Він зазначив, що помічник президента і його команда по суті припинили ″працювати з лідерами громадської думки та елітами в Україні, формувати ідеологію, займатися проєктами федералізації і дестабілізації України, захисту російської мови, церковними питаннями″. ″Все це було фактично в орбіті його управління в сфері прикордонного співробітництва. Але всі ініціативи за напрямком останніми роками виходили лише від Медведчука (Віктора, кума Путіна. – Ред.), МЗС, Козака (Дмитра, заступника керівника Адміністрації президента РФ. – Ред.) і інших гравців″, – додав співрозмовник.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com