Стало відомо, чи піде Путін на велике вторгнення до України

20.01.2019, 17:15
8306

Росія проводить бойову підготовку усіх видів збройних сил – ВМС, повітряних сил і сухопутних військ, готуючись до відкритого зіткнення в Україні, але навряд чи це може бути ймовірним у 2019 році.

Читайте також: Охорону Путіна підловили на “незвичайному” способі маскування

Про це  в інтерв’ю НАРОДНІЙ ПРАВДІ заявив  народний депутат України, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.

За словами нардепа, зараз Кремль робить ставку на політичну гру в Україні.

“Оскільки у яскраво вираженого проросійського кандидата немає шансів на перемогу у виборах президента України,  робота п’ятої колони продовжується, зокрема з Опоблоком і “За життя”. Вони мають яскраво виражену промосковську орієнтацію. Думаю, вони відпрацьовують президентські вибори з прицілом на парламентські”, – зазначив Тимчук.

Як пояснив нардеп, саме парламентські вибори в Україні, які заплановані на осінь 2019-го року, стануть важливими для Москви.

“Їхня ціль – провести максимально можливу кількість депутатів. Йдеться як про тих, хто є відкритими проросійськими кандидатами, так і про тих, з ким можуть домовитись. Не варто забувати, що в нас парламентсько-президентська республіка. Навіть при проукраїнському президентові можливість його підважити, суттєво обмежити його можливості, простір політичного маневру – це цілком реальне завдання для парламенту. Далі – формування повністю чи частково “свого” Кабміну і виконання завдань, які ставляться в Москві”, – зазначив Тимчук, додавши, що саме це є метою Кремля  в Україні.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com