Стало відомо, чим закінчився суд над підприємицею з Луцька, яка, будучи п’яною, покалічила дитину (відео)

28.10.2021, 22:33
104023

Інна Вільчинська, яка майже рік тому в Луцьку скоїла аварію у стані алкогольного сп’яніння і покалічила малолітню дитину, не відшкодувала батькам ані матеріальних, ані моральних збитків.

Читайте також: На Волині легковик врізався у стовп, загинула 17-річна дівчина

Не повернула жінка коштів і таксисту, автомобіль якого після ДТП не підлягає ремонту, про це пишуть “Волинські новини” із посиланням на телеканал «Аверс».

Нагадаємо, торік 19 грудня нетвереза водійка автомобіля Audi Інна Вільчинска протаранила таксі Chevrolet Aveo, коли воно зупинилося на червоне світло. У салоні, окрім водія, перебувала сім’я – чоловік, дружина та двоє дітей. Унаслідок аварії усі отримали травми, та найбільше постраждала п’ятирічна дівчинка. В дитини був проламаний череп.

Люди тоді мало не вчинили самосуд прямісінько на дорозі. Проте на місце події одразу прибув адвокат жінки. Від освідувань вона тоді відмовлялася. І лише після довгих переговорів у наркодиспансері в неї таки відібрали зразки крові для того, щоб визначити вміст спирту. Рівень алкоголю сягнув 0.8 проміле.

Наразі суд ухвалив призначити Вільчинській покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки. Права водіння її позбавили також на три роки.

На лікування дитини, яка після ДТП опинилася в реанімації, Інна Вільчинська не дала ані копійки. Мама дівчинки розповіла, що коли зайшла мова про компенсацію, чоловік горе-водійки почав вимагати усі звітні документи. Але зрештою жодних коштів, навіть тих, що було витрачено на лікування, постраждалі не отримали.

«Дитина отримала відкриту черепно-мозкову травму, був перелом кісток черепа, забій головного мозку. Дитина була в реанімації, але, дякувати Богу, вийшла, – розповіла мама постраждалої дівчинки Олена Павлова. – Ми всі потребуємо реабілітації».

Не компенсували нічого і таксисту Геннадію Шуліці, якого фактично лишили без роботи, бо ж його автомобіль після аварії не підлягає ремонту.

До слова, у ніч, коли сталася аварія, перші кошти на лікування дитини надали саме луцькі таксисти. За кілька годин вони тоді зібрали 12 тисяч гривень. І жодних звітних документів не вимагали.

Генадій Шуліка буде домагатися відшкодування через суд. Але судитися через гроші сімейству Вільчинських не в новинку.

За кілька місяців до аварії Інна Вільчинська оскандалилася: працівниці одного з її магазинів звернулися до суду з заявою про те, що вона не платить зарплати. Бере людей на роботу, а за кілька місяців заявляє, що нібито в магазині – недостача.

До слова, продавцям, які звернулися до суду, досі не виплатили заробітної платні. Судові процеси тривають уже рік. Цікаво, чи наклало штраф на цю пані управління Держпраці, адже працівниці звернулися й туди. У скарзі йшлося про те, що працювали продавчині неофіційно. А штраф за одного не оформленого офіційно працівника сягає понад ста тисяч гривень.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com