Стало відомо, хто претендує замінити Кличка в КМДА

12.01.2022, 13:01
109072

Якщо закон про столицю буде повністю прийнятим, то головним претендентом на посаду очільника Київської міської держадміністрації називають Олексія Кулебу, першого заступника голови КМДА.

Читайте також: В Україні планують підвищити зарплату чиновникам

Про це повідомляють співрозмовники Української правди в партії “Слуга народу”.

За їхньою інформацією, Кулеба є компромісною фігурою між Офісом президента і нинішнім головою адміністрації Віталієм Кличком.

Водночас джерела в СН визнають, що прийняти закон у другому читанні буде досить проблематично через брак голосів. Наприклад, група “За майбутнє” поки своїх голосів не дає.

Кулеба є першим заступником голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Як повідомляє “Вечірній Київ”, Кулебі 38 років, у 2005 році він закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю “міжнародна економіка”. Кандидат наук з державного управління.

Працював викладачем у Міжрегіональній академії управління персоналом в Києві, займався підприємницькою діяльністю, був помічником депутата Київської міськради та радником гендиректора столичного КП “Плесо”.

У 2018-2019 роках працював директором киъвського ТОВ “Asper Естейт”, 2019-2020 роки –  директор департаменту міського благоустрою КМДА.

З початку 2021 року обіймає нинішню посаду.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com