Стало відомо, хто скоїв смертельне ДТП на Майдані (фото)

30.10.2020, 19:52
87883

Страшну аварію, що трапилася на Майдані Незалежності в Києві увечері 30 жовтня, скоїв колишній люстрований чиновник. За даними ЗМІ, він обіймав посаду Голови колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ). Це Назаренко Юрій Миколайович, 1954 року народження, прописаний у Печерському районі Києва.

Читайте також: Смертельна трагедія на Майдані: тест на алкоголь та повне відео ДТП

Назаренко у 2007 році працював керівником апарату Комісії з цінних паперів і фондового ринку, а вже через два роки став членом цієї комісії, передає Главком.

На цьому посту він займався створенням ІТ-інфраструктури в регуляторі. Крім цього займав посаду Голови колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України, яке на той період активно розвивалося і займалося наповненням єдиної бази даних про учасників ринку цінних паперів.

Також посадовець координував роботу підприємств в структурі Комісії та питання їх бюджету.

З відкритих даних випливає, що в 2014 році він потрапив під люстрацію і покинув комісію.

Наразі відомо, що він був тверезий під час аварії та втратив свідомість. Судячи з усього він втратив свідомість за кермом автомобіля. Як з’ясували ЗМІ Назаренко недавно переніс операцію на серці – стентування. Це медичне оперативне втручання, що проводиться з метою встановлення стенту – спеціального каркасу, який поміщається в просвіт коронарних судин серця, і забезпечує розширення цієї ділянки, звуженого патологічним процесом.

Нагадаємо, 30 жовтня близько 16 години сталося масштабне ДТП на Майдані Незалежності. Свідки стверджують, що винуватець аварії перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com