Стало відомо ім’я першої учасниці шоу “Танці з зірками”

9.07.2021, 17:07
98040

Українська співачка Джамала, яка приголомшила стрункою фігурою на нещодавньому виступі на Atlas Weekend, здивувала фанів новиною.

Читайте також: Святослава Вакарчука запідозрили у романі з молодою співачкою – ЗМІ

Виконавиця повідомила, що стала першою учасницею п’ятого сезону танцювального проєкту “Танці з зірками”. Артистка запустила традиційний #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону будуть передавати танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Про участь у шоу Джа повідомила на власній сторінці в Instagram, запустивши #танціззіркамиchallenge. У відео співачка у яскравому костюмі станцювала запальні рухи вдома, в гримерці, в машині та перед сценою. Артистка передала виклик співаку Фаготу. Чи прийме він естафету та чи вийде на головний танцювальний паркет країни, стане відомо вже незабаром.

“Цей рік для мене – новий етап, повний експериментів та випробовувань. В ньому стільки всього, що я ніколи не робила раніше! Я ніколи не танцювала професійно, не займалася з тренером. Хоча ті, хто був на моїх концертах, підтвердять – я обожнюю виражати свої слова, музику рухами. Я танцюю кожну свою емоцію руками, ногами, як вмію, як мені підказує тіло. Але у мене буде шанс навчитись, вивести танцювальні скіли на новий рівень, адже я – учасниця нового сезону шоу “Танці з зірками” на телеканалі 1+1. Звісно, будуть злети та падіння. Але буду дуже чекати, що ви мене підтримайте у всіх моїх проявах. До зустрічі на Танцях!”, – прокоментувала Джамала.

Хто із зірок сяде у суддівські крісла у новому сезоні, поки тримається у таємниці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com