Стало відомо, скільки коштувало вбрання Зеленської на інтронізації імператора Японії

23.10.2019, 12:30
48466

Жовта сукня першої леді України Олени Зеленської на прийомі в Японії, яка викликала суперечки в мережі, створив український дизайнер Іван Фролов (бренд FROLOV).

Читайте також: Олена Зеленська на інтронізації імператора Японії (фото)

Про це пише “Страна”.

Він же створив і фрак для президента України Володимира Зеленського. Плаття від Фролова можна придбати від 15 до 40 тисяч гривень.

Раніше він шив вбрання для співачки Джамали для виступу на “Євробаченні” в 2016 році. Також цей дизайнер виготовляв аксесуари для дружини екс-нардепа Сергія Лещенка Анастасії Топольської. Бренд користується попитом за кордоном. Фролов одягає Мілу Йовович, співачку Дуа Липа і Демі Ловато.

У той же час, за словами стиліста і художника Олени Тихої, подружжя Зеленських в цілому витримала дрес-код.

“До Володимира взагалі немає питань. Відсутність атласних лампасів на штанах – це не привід говорити про те, що дрес-код проігнорований. Олена ж вибрала лимонний жовтий. Асиметричний крій і аскетизм вирізу відповідають дрес-коду навіть занадто, Олена могла б дозволити собі тональні акценти, виразніший декор і фактуру, але вважала за краще скромний спосіб. Сукня занадто глуха в нижній частині, від цього враження тяжкості. Відчувається, що на цій масштабній події наш президент з дружиною не хотіли занадто виділятися серед гостей”, – сказала вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagra

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com