Стали відомі наслідки нічної атаки шахедами на Київ (фото)

10.09.2023, 11:29
146473

Сьогодні вночі, 10 вересня, російські окупанти атакували Київ безпілотними літальними апаратами. За попередніми даними, це були вражуючі боєприпаси типу “Shahed”.

Читайте також: РФ вивела всю свою авіацію з Білорусі

Як повідомила КМВА, БПЛА заходили на столицю групами і з різних напрямків. Загалом сили ППО знищили понад 20 ворожих дронів.

Уламки збитих БПЛА впали в кількох районах столиці. Наразі відомо, що в Шевченківському районі вони пошкодили квартиру в багатоповерхівці. Також у Києві були пошкоджені автомобілі, тролейбусні лінії електропередач, дорожнє покриття. Більшість уламків впали на відкриту, незабудовану територію.

“На даний момент відомо про одного постраждалого (без загрози життю). Дані оперативного зведення уточнюються. Подякуйте хлопцям і дівчатам з ППО за відмінну роботу. А краще слів – знайдіть їхні збори  і задонатьте. Підтримуйте воїнів кожного дня!”, – заявив начальник КМВА Сергій Попко.

Пізніше в Генштабі повідомили, що вночі Україну атакували 32 дронами типу “Shahed-136/131”. Сили ППО збили 25 із них. Більшість БПЛА летіли до Київської області.

В ДСНС уточнили, що падіння уламків зафіксовано у Святошинському та Подільському районах міста. У Шевченківському районі внаслідок падіння уламку у 25-поверховий житловий будинок на 24 поверсі в одній із квартир пошкоджено вікно та особисті речі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com