Стан дитини погіршився: лікарі про стан хлопчика в термінальній комі з Черкас

30.08.2021, 12:00
99835

Стан хлопчика, якого госпіталізували з травмами та ознаками мозкової коми третього ступеня, погіршився.

Про це в коментарі Суспільному повідомив директор Черкаської дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький.

З його слів, дитина нині у вкрай важкому стані:

“Погіршилися всі показники, спостерігаємо негативну динаміку. Дитина все ще у термінальній комі, у нього поліорганна недостатність, зокрема, нирок та печінки”, – зазначив лікар.

Читайте також: Пошматоване обличчя, опіки від сигарет: У Черкасах медики рятують хлопчика зі слідами нелюдських тортур

Що відомо

Хлопчик в лікарню поступив по “швидкій” з ознаками мозкової коми третього ступеня. “У нього внутрішньочерепна гематома, немає обох вух та нижньої губи, а також статевого органу. Не зрозуміло, протягом якого часу дитина перебувала у такому стані. У нього глибока кома”, – розповів Микола Кондрацький.

25 серпня стан хлопчика був стабільно важким. Діяльність мозку була наднизькою, її ледь фіксували прилади, а дихала дитина лише завдяки апарату штучного дихання, розповіли медики.

Як повідомила речниця Нацполіції області Зоя Вовк, за словами бабусі хлопчика, дитина отримала травми після падіння з купи цегли у дворі.

У прокуратурі відкрили та розслідують два кримінальні провадження: за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 та ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України. Наразі з’ясовуються обставини, за яких хлопчик отримав тілесні ушкодження, призначили судово-медичну експертизу. Служба у справах дітей з’ясовує стан утримання та умови проживання дитини, перевіряють повноту виконання його батьками обов’язків щодо виховання та розвитку дитини.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com