Стан Олексія Навального вдалося стабілізувати

20.08.2020, 17:13
81900

Стан російського опозиціонера Олексія Навального, який перебуває в комі, стабілізувався. На даний момент немає планів перевозити його з омської лікарні швидкої допомоги № 1.

Читайте також: Російський опозиціонер Олексій Навальний в комі, підозрюють отруєння

Про це журналістам розповів начмед лікарні швидкої допомоги Києва Анатолій Калиниченко, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на видання “Омськ онлайн”.

“Дозволю собі обережне висловлювання. З огляду на стан, у якому він був до нас доставлений, і повну неясність діагнозу, нам вдалося його стабілізувати. Для нас це хороша прогностична ознака”, – сказав Калиниченко.

Він додав, що омські лікарі консультуються з провідними російськими медиками.

Читайте також: Чехія надає безкоштовне лікування усім пораненим білоруським протистувальникам

“Пацієнт був оглянутий усіма фахівцями, які можуть знадобитися у такому стані – хірурги, нейрохірурги, неврологи, токсикологи, реаніматологи, терапевти, ендокринологи. Проведено кілька консиліумів, усіляких досліджень, включно з рутинними і вузькоспеціальними. Наразі проведено кілька телемедичних консультацій, зокрема з провідними фахівцями в країні”, – додав він.

До Омська з Москви прибула особиста лікарка Навального Анастасія Васильєва, але її не пускають до політика.

“До Олексія Навального нікого не пускають, медичну документацію не показують. Стан його важкий. Ми звертаємося по допомогу до чиновників МОЗ та офіційних осіб для отримання документації, визначення тактики лікування та необхідності переведення його в Москву або за кордон”, – написала вона у твітері.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com