“Стають нашими громадянами назавжди”: Путін наївно висловився про жителів окупованих територій України

30.09.2022, 19:02
128390

Президент Росії Володимир Путін під час свого виступу 30 вересня поділився своїми мріями про те, що жителі Луганська, Донецька, Херсона і Запоріжжя начебто “стануть громадянами РФ назавжди”.

Читайте також: Генсек ООН попередив Путіна про наслідки анексії окупованих українських регіонів

Про це очільник Кремля заявив під час оголошення про спробу анексії окупованих територій України.

Зокрема, російський диктатор вкотре проголосив брехню про те, що нібито “мільйони українців” на захоплених територіях держави “вважають себе частиною Росії”.

“Немає нічого сильнішого від рішучості мільйонів людей, які за своєю культурою, вірою, традиціями, мові вважають себе частиною Росії. Чиї предки протягом віків жили в єдиній державі. Немає нічого сильнішого від рішучості цих людей повернутися в свою справжню історичну батьківщину”, – проголосив своє викривлене уявлення про реальність Путін.

“Люди, що живуть у Луганську, Донецьку, Херсоні і Запоріжжі стають нашими громадянами назавжди”, – поділився мріями російський диктатор.

Зауважимо, що в Росії вже гадали, що й жителі Києва та Харківщини стануть громадянами країни-агресорки назавжди. Проте окупанти звідти накивали п’ятами, вже й слід їхній простиг.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com