Степанов більше дізнався про проблеми українців, коли захворів на коронавірус

16.11.2020, 09:08
89207

Максим Степанов зробив для себе кілька важливих висновків після того, як захворів коронавірусом і зіткнувся з тими труднощами, які з’являються в українців.

Читайте також: Оцінить на собі як працює протокол лікування: хворий на коронавірус Степанов хоче лікуватися як звичайний пацієнт

Міністр охорони здоров’я зрозумів, що треба вирішити проблему підписання декларації з сімейними лікарями онлайн. В українців має бути така можливість. Про це Степанов розповів на своїй сторінці в Facebook.

Він також зазначив, що необхідно створити базу лікарів, які зможуть консультувати українців, що не уклали ще декларації з сімейними лікарями.

“Адже це справді дуже типова ситуація, коли у людини немає сімейного лікаря, і вона не знає, до кого звертатися”, – написав Степанов.

За його словами, також необхідно зробити так, щоб вони всі хворі коронавірусною інфекцією отримували контакти лікаря, який буде вести їх весь час захворювання і призначить лікування. При цьому такі лікарі повинні бути у всіх регіонах країни.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com