Степанов озвучив рішення з приводу нового карантину в Україні

5.10.2020, 14:33
85857

Тотальний карантин Україні не загрожує. Про це заявив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. За його словами, країна не піде по стопах Ізраїлю, через те, що тут діє система адаптивного карантину. Про це міністр заявив в ефірі телеканалу “Україна 24”.

Читайте також: В Україні за добу зафіксували понад 3700 випадків коронавірусу

Степанов зазначив, що Україна не буде йти за жорстким сценарієм Ізраїлю, через те, що не у всіх регіонах країни захворюваність однакова.

“Ізраїль, так, зробив локдаун на два тижні після того, як вони зафіксували, здається 6250 хворих. Поки ми діємо в умовах адаптивного карантину. Крім того, ми вже бачимо, що міста та райони, де ми вводили” червоний рівень “епідемічної безпеки і які дотримувалися відповідних правил, у них знижувалася відповідно захворюваність за 14 днів. Ми це бачимо по цифрам”, – сказав Степанов.

Одночасно міністр охорони здоров’я прогнозує захворюваність коронавірусом близько 5 тисяч випадків за день, але каже, що все одно ситуація під контролем.

“Зараз у нас вже минулого тижня понад 4500. Впевнений, що на цьому тижні ми перейдемо до позначку 5 тисяч, виходячи з нашого відношення. Можемо рости і далі”, – сказав на брифінгу міністр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com