Степанов озвучив вражаючу статистику шпиталізацій та пневмоній

30.06.2020, 13:12
76933

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що в Україні кількість госпіталізованих осіб за передостанній тиждень червня зросла майже вдвічі у порівнянні з серединою травня.

Читайте також: Алла Мазур звернулась до людей, які не вірять у Сovid-19

Про це інформує МОЗ на своїй сторінці у Facebook, пише Главком.

“МОЗ звертає увагу на щотижневу динаміку інфікування: з 18 травня по 24 травня кількість госпіталізованих осіб була на рівні 749 за тиждень, минулого тижня з 22 по 28 червня кількість госпіталізованих складає 1410 осіб”, – зазначив міністр.

Також Степанов наголосив, що у МОЗ фіксується стрімке зростання реєстрації захворювань на пневмонію: якщо з 18 травня по 24 травня зафіксовано 2 572 випадків пневмонії, то з 22 по 28 червня – 4705 випадків.

“Це ще раз підтверджує, що Covid – 19 швидко поширюється, зростає як рівень інфікування, так і рівень госпіталізації”, – зазначив міністр.

Степанов підкреслив, що останніми днями також спостерігається грубе нехтування протиепідемічними правилами, запровадженими МОЗ, особливо на морському узбережжі в Одесі.

“МОЗ закликає місцеву владу та регіональні органи контролю стежити за дотриманням карантинних правил та обмежень, адже Covid-19 — це серйозна і небезпечна хвороба”, – наголосив Степанов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com