Страйк поляків на кордоні з Україною: де наразі найбільше скупчення автомобілів

7.11.2023, 17:03
149401

Біля кордону України з Польщею 6 листопада розпочався страйк польських перевізників у пунктах пропуску. Через польсько-український кордон пропускатимуть лише гуманітарні, військові вантажі, автобуси та приватний автотранспорт. Блокада кордону стосується лише вантажівок.

Читайте також: “США воюють з Росією”: піп УПЦ МП на похороні загиблого бійця закликав “здати” Донбас та Крим

Речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону розповів про ситуацію на кордоні станом на зараз 7 листопада.

Через страйк польських перевізників ускладнено рух на трьох пунктах пропуску – “Ягодин”, “Краківець” та “Рава-Руська”. Польські страйкарі перекрили рух на шляхах, які ведуть до кордону України.

Станом на ранок 7 листопада найбільше вантажівок стоїть на пункті пропуску “Ягодин” – близько 160. “Краківець” – близько 100 вантажівок, “Рава-Руська” – близько 50.

Як розповів Демченко, 7 листопада на пункті пропуску “Ягодин” польська сторона не приймає вантажівки, які їдуть з України. У зворотному напрямку – з Польщі до України – за годину прибуває лише кілька транспортних засобів

На пунктах пропуску “Краківець”, “Рава-Руська” рух вантажівок з України до Польщі продовжується. Натомість обмежений рух вантажівок з Польщі до України. Так само по кілька транспортних засобів прибувають за годину з боку Польщі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com