Стрілянина в церкві Ліона: нападник зізнався, що вбив священника через роман з його дружиною

8.11.2020, 18:32
88570

40-річний грузин зізнався, що застрелив отця Нікоса в Ліоні через любовну помсту. Чоловік дізнався, що греко-православний священнослужитель має стосунки з його дружиною – росіянкою.

Читайте також: У Ліоні на вулиці вибухнула бомба

Про це пише Le parisien.

Через тиждень після інциденту перед церквою округу Ліона чоловік, котрий відкрив стрільбу, назвав поліцейським причини. Як виявилося, це не було терористичним актом, як гадали раніше.

40-річного грузина Джорджі П. заарештували ввечері 31 жовтня. Його дружину, Лелу К., 35-річну росіянку, слідчі допитали. Чоловік зізнався, що стріляв у священика через помсту. Він стверджує, що не мав наміру вбивати священнослужителя.

Джорджі П. розповів поліцейським, що позбувся пістолету на набережній в одному з округів Ліона. Водолази національної поліції перевіряють цю інформацію. Під час обшуку в його домі слідчі знайшли ще одну зброю. Підозрюваний вже був відомий поліції за водіння без посвідчення та незаконне володіння зброєю.

У пари є двоє дітей – 4-річний та однорічний хлопчики. Сусіди, котрі живуть в одному домі з подружжям, говорять, що вони були неконфліктними, а сам чоловік добре поводився з дітьми. “Це пара, яка ніколи не мала проблем у будинку, дуже приємні люди. Вони з дітьми розмовляють російською”, – описала сусідка.

Нагадаємо, 31 жовтня у французькому місті Ліон невідомий двічі вистрілив в живіт 52-річному священнику грецької православної церкви. Потерпілого госпіталізували у важкому стані.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com