Стильний тренч, які фасони верхнього одягу рекомендують дизайнери, осінь-2021

17.08.2021, 15:54
98897

Якщо ви бажаєте бути в курсі останній тенденцій, тоді приєднуйтесь до нас. Сьогодні ми обговоримо з вами стильні фасони тренча, які рекомендують нам носити дизайнери в поточному сезоні.

Джерело: TRserial.net.ua

Наш список відкриває тренч універсального світло-сірого кольору. Відмінною рисою даної моделі є гудзики, розташовані по боках виробу. До речі, в пріоритеті максі довжина. Широкі рукава теж є родзинкою сучасних тренчів 2021 року.

Ще одна класика, якій немає рівних – це бежевий двобортний тренч з погонами, кокеткою, а також застібками на рукавах. Безумовно вільний крій і максі довжина в пріоритеті. Не забудьте про пояс, він також є необхідною складовою сучасного тренча.

А тепер переходимо до справжніх новинок, а саме тренч, виконаний з натуральної кольорової шкіри. Маскулінний крій додає виразності. Ніяких зайвих деталей, все по суті, тільки: пояс, кишені і погони будуть присутні в сучасних моделях.

Перед вами ще одна неймовірно стильна модель, головний акцент у якій на широкі рукави.

Стилісти виділили такі актуальні забарвлення тренчів, за рахунок яких ваші образи будуть виглядати максимально виграшно і колоритно. До актуальних відносяться моделі таких кольорів: хакі, рожевого, фісташкового, сіро-зеленого, а також шавлія.

Кутюр’є вирішили відмовитися від надлишку деталей в фасонах тренчів, тому віддали свою перевагу в 2021 році мінімалізму.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com