Суд дозволив Куницькому від “Слуги народу” балотуватися до Ради

19.07.2019, 13:13
33732

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду залишив в силі рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, який скасував постанову ЦВК про зняття з виборів кандидата в нардепи від “Слуги народу” Олександра Куницького.

Читайте також: Суд відновив реєстрацію на вибори кандидата від “Слуги народу” Куницького

Про це повідомляє керівник прес-офісу партії Євгена Кравчук.

“Верховний суд підтвердив незаконність рішення ЦВК про скасування реєстрації Олександра Куницького”, – повідомили в партії.

Раніше кандидат від “Слуги народу” заявив, що ЦВК прийняла політично мотивоване рішення про зняття його з виборів на користь іншого кандидата по цьому округу Олександра Грановського, і що членам ЦВК, за його інформацією, дзвонив особисто попередній президент України, лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко.

12 липня партія “Слуга народу” заявила, що підтримує позицію Куницького щодо оскарження рішення ЦВК про скасування його реєстрації і бачить в цьому рішенні політичний мотив. У партії закликали ЦВК відновити реєстрацію Куницького як кандидата на виборах.

Читайте також: Кандидат від “Слуги народу” підтвердив, що має паспорт Ізраїлю

Як відомо, в окрузі №169 балотується в парламент як самовисуванець народний депутат Олександр Грановський, який в нинішній Верховній Раді входив до фракції Блоку Петра Порошенка, а 29 травня заявив про вихід з партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, яка перейменована в “Європейську солідарність”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com