Суд призупинив перехід українських військових на нову систему харчування

27.07.2019, 19:55
34784

Окружний адміністративний суд Києва призупинив дію наказу Міністерства оборони України ″Про перехід військових частин (установ, закладів) Збройних сил України на систему продовольчого забезпечення щодо застосування каталогу продуктів харчування в 2019 році″, повідомляє прес-служба Міноборони.

Читайте також: “Поливає нас брудом”: брати Клички подали до суду на канал “1+1”

″Реалізація зазначеної постанови ставить під загрозу розвиток системи харчування військовослужбовців Збройних Сил України, яка була розроблена відповідно до стандартів НАТО та передових країн світу, а також спрямована на якісне продовольче забезпечення українських військовослужбовців″, – йдеться в повідомленні прес-служби.

У міністерстві планують оскаржити рішення суду.

У Міноборони повідомили, що Збройні Сили України почали інтенсивний перехід на нову систему харчування за каталогом в 2018 році, що дозволило збільшити набір продуктів з 30 до 400 одиниць і значно поліпшити рівень і якість харчування військовослужбовців.

Читайте також: Симоненко у суді хоче зняти заборону для КПУ

Станом на липень 2019 року 50% військовослужбовців ЗСУ перейшли на нову систему харчування за каталогом. Планується до кінця 2019 року перевести 100% особового складу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com