Суд розблокував конкурс на посаду керівника Митної служби

24.06.2019, 18:17
30466

Шостий апеляційний адміністративний суд розблокував конкурс на посаду керівника Державної митної служби. Про це в понеділок, 24 червня, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Читайте також: Стало відомо, що суд зобов’язав ЦВК зареєструвати Онищенка, який пояснив що “втікав” на”кінні змагання”

″Перешкоди для продовження відбору кандидата на посаду глави Державної митної служби усунуто. Наступний крок – НАДС (Національне агентство з питань державної служби) має зібратися і прийняти рішення про подальший перебіг процедури″, – йдеться в повідомленні.

Підставою скасування прийнятого 17 квітня визначення Окружного адміністративного суду Києва про призупинення конкурсу стала недоведеність позивачами наявності підстав для його призупинення.

Мінфін нагадав, що в третій, заключний етап конкурсу на керівника ДМС, пройшли три кандидати: проректор з навчальної роботи Університету митної справи та фінансів Євген Гармаш, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов та керівник громадської організації Центр розвитку цифрової економіки, експерт Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна Андрій Саварець.

″За результатами останнього етапу відбору конкурсна комісія визначить кандидата, якого буде рекомендувати уряду для призначення на посаду керівника ДМС″, – повідомили в Мінфіні.

Результати конкурсу повинні бути опубліковані не пізніше 45 календарних днів з дня отримання інформації про проведення конкурсу, а до моменту його припинення судом пройшло 28 днів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com