Суд Севастополя виніс вирок на ув’язнення “двом українцям диверсантам”

4.04.2019, 15:29
19418

Суд Севастополя позбавив Володимира Дудку та Олексія Бессарабова волі на 14 років строго режиму за нвби-то підготовку диверсій у Криму.

Читайте також: У Франції суд засудив до 4 років позбалення волі чоловіка, який здавав квартиру бойовикам

Севастопольський міський суд засудив двох жителів Севастополя Володимира Дудку та Олексія Бессарабова, яких ФСБ вважає агентами українських спецслужб, до 14 років позбавлення волі в колонії суворого режиму. Таке рішення суд виніс 4 квітня, повідомляє “Інтерфакс“.

Адвокат Дудки Сергій Легостов додав, що обом засудженим призначили також штрафи.

“Дудці – 350 тисяч рублів, Бессарабову – 300 тисяч рублів. Дали обом 14 років позбавлення волі в колонії суворого режиму, без в’язниці”, – сказав захисник.

Він додав, що засуджені не визнають своєї провини, і будуть оскаржувати вирок.

“Дудка і Бессарабов не визнавали і не визнають своєї провини, вони вважають справу сфальсифікованою”, – заявив Легостов.

Нагадаємо, чоловіків, співробітників кримського аналітичного центру “Номос” Дмитра Штиблікова і Олексія Бессарабова, а також їхнього близького друга Володимира Дудку, затримали 9 листопада 2016 року в Севастополі та звинуватили в підготовці диверсій в анексованому Криму на замовлення української розвідки. У Службі безпеки України повідомили, що затримані в Криму громадяни України не є ні співробітниками, ні контактерами з боку СБУ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com