Суд відмовився арештовувати ексрегіонала Вілкула

1.10.2019, 15:32
44776

У вівторок, 1 жовтня, Дніпровський апеляційний суд відмовився заарештовувати екснардепа від “Опозиційного блоку” Олександра Вілкула. Його відпустили на поруки. Таким чином, суд не задовольнив скаргу прокурорів, які вимагали взяти його під варту та призначити заставу не менше, ніж 17 мільйонів гривень, що нібито дорівнює сумі завданих збитків.

Читайте також: Ексрегіоналів Вілкула та Колесніка відпустили на поруки нардепа

Про це повідомляє ТСН.

“Колегія суддів ухвалила: апеляційну скаргу прокурора Соколова залишити без задоволення. Постанову Жовтневого районного суду Дніпра від 16 вересня 2019 року, якою Вілкулу Олександру Юрійовичу обрано запобіжний захід у вигляді особистої поруки, залишити без змін”, – йдеться в повідомленні.

На суді адвокат Вілкула заявив, що апеляційна скарга безпідставна, і вважає, що жоден запобіжний захід взагалі не має застосовуватися. Як зазначається, Вілкула на поруки взяв чинний нардеп Дмитро Шпенов.

Читайте також: Ексрегіоналам Вілкулу та Колеснікову оголосили підозру та подали в розшук

Крім того, прокурори вимагали переглянути запобіжний захід й ексколезі Вілкула по партії Дмитру Колєснікову. Його підозрюють у завдання збитків державі у понад 16 мільйонів гривень. Проте апеляційний суд також відпустив його на поруки того ж депутата Шпенова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com