Суд заборонив партію Мураєва

14.06.2022, 15:02
121919

Суд заборонив партію колишньгого народного депутата Євгенія Мураєва “Наші”.

Читайте також: Всі мости до Сєвєродонецька зруйновано – Гайдай

Рішення про заборону політсили проросійського політика 14 червня ухвалив Восьмий апеляційний суд Львова.

Про це повідомляє рух “ЧЕСНО” з посиланням на представницю Мін’юсту.

Зазначається, що за рішенням суду, кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень перейдуть у власність держави. Втім, саме рішення може бути оскаржене у Верховному суді.

“Аргументи Міністерства наразі громадськості невідомі, оскільки колегія суддів у складі Матковської, Кузьмича і Улицького не допустила на засідання журналістів та представників громадськості. Причиною недопуску вказали карантинні обмеження і внутрішнє розпорядження суду, хоча ще вчора, 13 червня, подібні обмеження не завадили публічності розгляду аналогічних справ стосовно партій “Соціалісти” та “Справедливість та розвиток “і Рух ЧЕСНО” висвітлював перебіг судових засідань”, – йдеться у повідомленні.

До слова, партія “Наші” стала четвертою, яку заборонив суд. Попередні три – це “ОПЗЖ”, “Опозиційний блок” і “Соціалісти”.

Як повідомлялося, у Верховній Раді зареєстрований законопроєкт №7424, який позбавляє народних депутатів з колишньої фракції “Опозиційна платформа – За життя” можливості брати участь у засіданнях, парламентських слуханнях, у роботі тимчасових слідчих, спеціальних та Лічильної комісій, а також в офіційних делегаціях від України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com