Суд залишив Насірову його закордонний паспорт

7.05.2019, 09:31
23828

Шевченківський районний суд міста Києва не задовольнив клопотання прокурора щодо зобов’язання обвинувачених екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, а також керівника департаменту ДФС Володимира Новикова здати паспорти для виїзду за кордон.

Читайте також: Насіров судиться з урядом через конкурс

Як повідомили у прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, сьогодні відбулося чергове судове засідання з розгляду обвинувального акту щодо екс-голови ДФС, а також керівника Департаменту ДФС.

Прокурором на засіданні було заявлено клопотання про зміну запобіжного заходу та покладення на обвинувачених обов’язків, зокрема, обов’язку здати паспорти для виїзду за кордон. У САП нагадали, що раніше ці обов’язки вже покладалися на обвинувачених, однак з 2 по 6 травня не діяли у зв’язку з неможливістю суду вчасно розглянути клопотання прокурора про продовження строку їх дії.

“За результатами розгляду клопотання колегією у складі суддів Бугіля В.В., Щебуняєвої Л.Л. та Хардіної О.П. на обвинувачених покладено обов’язки з’являтися до суду за викликом, повідомляти суд про зміну місця проживання та роботи, утриматися від спілкування зі свідками з питань кримінального провадження. У задоволенні клопотання щодо покладення інших обов’язків, зокрема зобов’язання обвинувачених здати паспорти для виїзду за кордон, колегія суддів відмовила”, – йдеться у повідомленні.

Наступне судове засідання у справі призначено на 10:00 17 травня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com