Суд залишив за ґратами колишнього регіонала Єфремова

19.06.2019, 20:13
29842

Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт екс-главі парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову до 17 серпня. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Читайте також: ЦВК відмовилась вносити кандидатуру Єфремова до виборчих списків від “Опоблоку”

″Старобільським районним судом Луганської області продовжено запобіжний захід (утримання під вартою) обвинуваченому Єфремову ще на два місяці – до 17.08.2019 року включно″, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка ″ЛНР″ і незаконне заволодіння майном ″Луганськвугілля″.

Єфремов обвинувачується в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставиться організаційне та інше сприяння створенню і діяльності організації ″Луганська народна республіка″ і державна зрада.

24 квітня 2019 року Старобельський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід у вигляді арешту екс-главі парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову – до 22 червня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com