Суд заочно арештував колишнього главу НКРЕКП Вовка

12.11.2019, 08:15
51672

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду обрала для колишніх голови НКРЕКП Дмитра Вовка і заступника начальника управління енергоринку регулятора Володимира Бутовського запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в рамках розслідування справи Роттердам +. Таке рішення було прийнято в зв’язку з апеляційними скаргами прокурорів САП, повідомила прес-служба відомства в понеділок, 11 листопада.

Читайте також: НАБУ оголосило в розшук Дмитра Вовка, який завдав збитків державі формулою “Роттердам плюс”

Таким чином, апеляційна палата ВАКС скасувала рішення суду першої інстанції про відмову прокурорам САП і детективам НАБУ в задоволенні клопотань про обрання зазначеним особам заходів у вигляді утримання під вартою у зв’язку з міжнародним розшуком.

У САП нагадали, що 18 вересня апеляційна палата дозволила затримати колишнього заступника начальника управління енергоринку НКРЕКП для явки в суд, де йому повинні були обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Аналогічне рішення суд ухвалив стосовно екс-глави регулятора в серпні 2019 року.

Нагадаємо, раніше НАБУ звернулося до Інтерполу з проханням оголосити в міжнародний розшук і затримати колишнього голови Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитра Вовка. Солом’янський райсуд Києва дав дозвіл на затримання Вовка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com