Суд зняв електронний браслет із заступника Труханова

14.06.2018, 17:03
3094

Солом’янський районний суд Києва ухвалив рішення про зняття електронного засобу контролю з заступника голови Одеської міської ради Павла Вугельмана.

Про це йдеться в ухвалі суду від 6 червня.

Зазначається, що прокурор САП Валентин Мусіяка звернувся до суду з клопотанням про продовження строку дії обов’язків, покладених на Вугельмана, на 2 місяці.

“Клопотання – задовольнити, частково. Продовжити підозрюваному (Вугельман – ред.) строк дії обов’язків до 6 серпня 2018 року, покладених на нього ухвалою слідчого судді Солом’янського райсуду Києва від 15 лютого 2018 року про обрання запобіжного заходу у вигляді особистої поруки, продовжених востаннє до 9 червня 2018 року включно ухвалою слідчого судді Солом’янського райсуду міста Києва від 11 квітня 2018 року”, – йдеться в ухвалі суду.

Зокрема, Вугельман не може відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу детектива, прокурора або суду; мусить прибувати за кожною вимогою до детективів НАБУ та повідомляти детективів НАБУ, прокурора або суд про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування зі свідками, здати на зберігання свої паспорти.

“В задоволенні іншої частини вимог клопотання – відмовити”, – йдеться у документі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com