Суддя Ємельянов заявляє, що непричетний до замаху на депутата Соболєва

2.12.2019, 20:51
55188

Суддя Вищого госпсуду України Артур Ємельянов прокоментував припущення ЗМІ про його причетність до замаху на депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва, у результаті якого загинула його трирічна дитина. У коментарі Українським новинам він відкинув звинувачення.

Читайте також: Поліція затримала підозрюваних у замаху на Соболєва та вбивстві його сина

″Заяви і припущення, які з’явилися в ЗМІ, у тому числі від відомих журналістів, про нібито мою причетність до цієї жахливої події – не більше, ніж цинічне бажання використовувати горе людини у своїх меркантильних інтересах″, – заявив Ємельянов, висловивши співчуття Соболєву в загибелі сина.

Він зазначив, що готовий надати пояснення слідчим Нацполіції.

За словами судді, поширена про нього інформація – частина кампанії з дискредитації з метою тиску на правоохоронні органи.

″Мова йде про фейкове викрадення підприємця Максима Слуцького і його партнера Владислава Ізраіліта. Мене звинувачували в його організації, я звернувся в поліцію із заявою, щоб ці звинувачення були розслідувані. Півроку велися слідчі дії, і коли прийшов час пред’являти підозри винним, виявилося, що за цими провокаціями стоять високопоставлені чиновники і бізнесмени з Дніпра. Справу “на контроль” забрала собі Генпрокуратура, там її об’єднали з брехливими звинуваченнями з боку Слуцького та Ізраіліта, а потім розслідування припинилось. Я, як ніхто, зацікавлений, щоб справу відновили, розслідування тривало, правда стала відома, а винні були покарані″, – підкреслив Ємельянов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com