Супрун потролила Володимира Зеленського

12.07.2019, 14:27
32856

Супрун зауважила, що очевидно, незважаючи на значний обсяг її текстів у соцмережі, “їх таки дочитують до кінця навіть в Офісі президента України та Володимир Зеленський”.

Читайте також: “Корисно для здоров’я”: Супрун заступилася за матюки

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун відповіла на заяву президента Володимира Зеленського, який 11 липня, маючи на увазі очільницю МОЗ, сказав: “Для чого міністри, які угробили здоров’я нації і розповідають про шкоду вишневих кісточок?”.

Свою відповідь президенту Супрун написала у Facebook.

“Є вишні і є черешні. Вишні, на відміну від черешні, трохи гіркуваті. Але всім відомо про “небезпечність” кісточок. Поки що не можна люструвати їх, але все ж таки є чимало переваг і від споживання вишень. Як і від трансформації системи охорони здоров’я”, – підкреслила очільниця МОЗу.

Вона зауважила, що очевидно, незважаючи на значний обсяг її текстів у соцмережі, “їх таки дочитують до кінця навіть в Офісі президента України та Володимир Зеленський”.

Читайте також: Супрун розповіла, де залишиться жити після відставки та що робитиме далі

“Так, наприклад, ціла нація може дізнатись, що вишневі кісточки можуть вбити. Для цього не конче ними “пуляти” в око супротивнику через трубочку. Достатньо їх розкусити”, – написала Супрун. Також вона додала, що антоціани — речовини, що забарвлюють вишню, мають протипухлинні властивості і стримують розвиток раку прямої кишки.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський в ефірі “1+1” заявив, що до Супрун українці ставляться по-різному. “Супрун? Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, як її називають? Слава Богу, у мене є інший лікар, у моєї сім’ї”, – сказав сміючись Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com