Супрун зловила Тимошенко на брехні

5.12.2018, 13:15
6169

В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун звинуватила лідерку “Батьківщини” Юлію Тимошенко у поширенні брехні через передвиборчі бюлетені.

Читайте також: Тимошенко просила призупинити надання Україні Томосу

“Автори видання “Київське слово” – передвиборчого бюлетеня Юлії Тимошенко – у випуску від 18 листопада розповсюджують відверту брехню та антинаукові твердження про вакцини у матеріалі “Які наслідки може мати вакцинація?”. Будьте обережними, перевіряйте джерела особливо пильно та не довіряйте інформації, яка може вартувати життя”, – написала у Facebook Супрун.

Вона назвала фейковими такі твердження: сумніви у термінах придатності вакцин, який Дитячий фонд ООН закупив у індійського виробника і передав Україні; використання індійських і корейських препаратів викликає ускладнення від щеплень, що перевищують норму у 17 разів; вакцина від кору в Україні та Європі суттєво різниться.

“Україна ніколи не закуповувала вакцини з закінченим терміном придатності. Обирає тільки ті вакцини, які ефективно і широко використовуються в інших країнах. Уже більше 10 років використовує комбіновану вакцину як у Європі, на відміну від північного сусіда, де виробляють і часто використовують моновалентні вакцини”, – підкреслює чиновниця.

Супрун заявила, що подібні заяви, які публікуються у передвиборчих бюлетенях, загрожують національній безпеці громадян.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com