“Суспільство піде на війну без уряду”: Данілов розповів про наслідки зупинки бойових дій без згоди українців

19.06.2022, 08:31
122242

Посадовець зазначив, що війна закінчиться лише тоді, коли останні російські війська залишають територію України включно з Донбасом та Кримом.

Читайте також: Зеленський на фронті: глава держави відвідав передові позиції українських військових на Миколаївщині (відео, фото)

Про це Данілов розповів в інтерв’ю The Globe and Mail.

“Кінець війни для нас – це повернення всіх наших територій. Чи можлива зупинка в цій війні? Це може бути варіантом. Але цю зупинку має прийняти наше суспільство. Якщо це не буде прийнято, суспільство піде на війну без уряду”, – сказав секретар РНБО.

Видання зазначає, що він відкинув можливість домовленостей про тимчасове врегулювання у війні.

Данілов наголосив, що найшвидшим методом припинити розв’язану Росією війну є надання Україні необхідноїзброї, щоб перемогти окупантів на полі бою.

Секретар РНБО також відповів на питання про те, скільки триватиме війна – місяці чи роки – сказавши, що це “запитання, на яке ніхто не може відповісти”. На думку Данілова, наразі війна далека від завершення.

“Ситуація на передовій напружена, складна, і я не з тих, хто вважає російську армію слабкою. У них дуже великі ресурси, і вони їх сюди привезли… Вони мають перевагу в артилерії та важкій техніці. Це не лякає наших воїнів. Ми тримаємо свої позиції. Час від часу ми проводимо контратаки. Але війна все ще триває, і ми далекі від її завершення”, – розповів посадовець.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com