“Сутність цієї влади – це злодійство”, – Доній розповів про ризики для України, пов’язані із перемогою Порошенка

21.03.2019, 10:33
17339

Політичний аналітик, екс-нардеп і голова мистецького об’єднання Остання барикада Олександр Доній у  коментарі виданню “Главред” висловив думку, що наступний термін для президента Петра Порошенка стане для України періодом занепаду.

Читайте також: Петро Порошенко не проходить до 2 туру президентських виборів, – опитування

“Україна ще більше буде віддалятися за рівнем життя, цінностей і демократії від інших європейських країн. А це – небезпечно. Сутність цієї влади – це злодійство. Для цього ці люди і прагнули до влади, і хочуть залишатися біля керма. Тому стримування може бути тільки в передвиборний період, коли до цього прикута увага громадськості. Як тільки увагу громадськості зникне або зменшиться, злодійство почнеться з новою силою “, – висловив міркування Доній

За словами аналітика, великі шанси, що за багаторазове порушення закону Порошенко потрапить за ґрати. І він буде робити все, щоб уникнути покарання. Доній переконаний, що нинішній глава держави здатний вдатися до фальсифікацій під час виборів, щоб потрапити на другий президентський термін.

“Відчуття фізичної небезпеки, про який говорив Янукович, очевидно, було одним з факторів, чому він застосував зброю проти власного народу. Тому у нас дуже великі ризики, пов’язані саме зі страхами Порошенка”, – підкреслив Доній.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com