Світлана Тихановська: “Я повинна визнати, що ми втратили вулиці”

21.02.2021, 14:30
94753

Екскандидатка в президенти Білорусі Світлана Тихановська визнала, що опозиція в її країні “втратила вулиці”. Водночас висловила надію, що протестувальники продовжать акції навесні.

За її словами, нині зусилля білоруської опозиції, лідером якої вона є, спрямовані на поліпшення своєї організації. Про це вона розповіла в інтерв’ю щоденній швейцарській газеті Le Temps, – пише Марина Ліснічук (OBOZREVATEL).

Читайте також: Тихановська проти втручання інших країн у події в Білорусі

“Я повинна визнати, що ми втратили вулиці, у нас немає можливості боротися з насильством режиму проти мітингувальників – у нього є зброя, сила, тому так, зараз здається, що ми програли”, – заявила Тихановська.

Проте зазначила, що сьогодні опозиція зайнята побудовою структур для “завтрашньої боротьби”. Політикиня розповіла про вжиті спроби пов’язати між собою різні опозиційні об’єднання в Білорусі. Зокрема, на рівні лікарів, учителів і навіть колишніх силовиків.

“Наша стратегія полягає в тому, щоб краще організуватися, піддавати режим постійному тиску – доти, поки люди не будуть готові вийти на вулиці знову, можливо, навесні”, – підкреслила лідерка білоруської опозиції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com